OVER ONS

MISSIE & VISIE

Arise and shine

Crowns is een beweging van volgelingen van Jezus die dagelijks wandelen vanuit hun, door God gegeven, identiteit om de liefde van Jezus te delen waar ze ook gaan. God heeft ons geschapen naar Zijn evenbeeld en als de kroon op Zijn schepping. Wij zijn dan ook diep bewogen met hen die dat niet zo ervaren.

 

De visie is een beweging van gewone volgelingen van Jezus die waarde toevoegen aan levens van mensen. Met als doel hen in een persoonlijke ontmoeting met Hem te brengen. En dit vanuit een levensstijl, hun eigen omgeving, identiteit en sfeer van invloed, door liefde en kracht.

Training

Crowns beweegt zich binnen de huidige postmoderne cultuur. We zetten ons in om volgelingen van Jezus te mobiliseren om het Evangelie van Jezus Christus uit te dragen door naastenliefde, wonderen en tekenen door de kracht van de Heilige Geest.

 

Opwekkingsbeweging

Crowns zet zich in om de mensen binnen deze beweging in ontmoeting met elkaar te brengen, waarin we nauw samenwerken met de lokale kerken. Met als doel: samen in beweging te komen om effectief impact te hebben op onze stad en natie en samen te groeien, opgewekt en getransformeerd te worden door de kracht van de Heilige Geest.

OVER ONS

Ludwig & Heike Swinkels

Ludwig en Heike ontmoette elkaar in 1998 in Eindhoven tijdens een worship avond. In 2001 trouwden ze en zijn de trotse ouders van drie prachtige kinderen. In 2010 richtte ze samen Crowns op.

LUDWIG SWINKELS

Ik ben opgegroeid in een goed christelijk gezin, waarin ik mijn leven op 16-jarige leeftijd volledig overgaf aan Jezus. Na 11 jaar als agent bij de politie te hebben gewerkt, startte ik in 2010 Crowns.
In het politiewerk heb ik gezien hoe verdorven levens van mensen eruit kunnen zien. Ik ben enorm bewogen met mensen, door de liefde van Jezus, omdat ik geloof dat ieder mens in werkelijkheid diegene is zoals Jezus hem ziet. Wij, die vanuit Christus leven als een nieuwe schepping, leven niet meer voor onszelf! Mijn hart brandt van verlangen, om de Heilige Geest krachtig te zien werken door iedere gelovige heen. Om samen als één lichaam dagelijks Gods liefde te brengen, op de plaatsen waar wij leven, met impact.

LEES MIJN GETUIGENIS

OVER ONS

Het Crowns team

KERNTEAM-FOTO! - HIER MOET NOG EEN LEUKE TEKST GESCHREVEN WORDEN OVER HET CROWNS TEAM -

Ludwig Swinkels

Visiedrager

STUUR EEN BERICHT

Heike Swinkels

Visiedrager

STUUR EEN BERICHT

Kees Bikker

Voorzitter, financieel beheer

STUUR EEN BERICHT

Sybren Runhaar

Communicatie & PR

STUUR EEN BERICHT

Mike Bult

Grafisch vormgever

STUUR EEN BERICHT

Clarivel Josepha

Financieel medewerker

STUUR EEN BERICHT

Robert Vonk

IT specialist

STUUR EEN BERICHT