Thuisopdracht 3: Boekentip 'Intimiteit'

Doel

Verdieping in de onderwerpen: Intimiteit, identiteit en autoriteit door de boeken van Jan Pool hierover te lezen.

Boekentip: ‘Intimiteit’ Jan Pool

Ook te bestellen als drieluik: ‘Intimiteit-Identiteit-Autoriteit Drieluik’ Jan pool

 

Context

Intimiteit: Je bent geschapen voor intimiteit met God! 

Ieder mens is bewust of onbewust voortdurend op zoek naar de innige omhelzing van een hemelse Vader. Zoals een kompasnaald zich altijd naar het noorden richt, zo zoekt je hart voortdurend naar die liefde. De wereld kent vele surrogaatliefdes, maar echte liefde vind je alleen in de armen van je hemelse Vader. Niets kan die diepe hunkering van je hart vervullen, behalve ware vriendschap met Hem!

Zo’n vriendschap vraagt ook iets van je en is niet vanzelfsprekend. God kent de afleidingen en onze moeite om tijd voor Hem apart te zetten. Toch laat Hij je niet los en blijft Hij aan je hart trekken, want Hij wil zijn hart met jou delen, zoals alleen echte vrienden dat doen. Je hemelse Vader roept je: ‘Waarom kom je niet wat dichterbij?’

 

Drieluik: Ga op weg naar je bestemming!

Jij bent gemaakt voor een doel, een speciale bestemming. Je Schepper nodigt je uit voor een ontdekkingsreis die bestaat uit drie etappes: vriendschap met de Vader (intimiteit), weten wie je bent in Christus (identiteit) en leven door de kracht van de Heilige Geest (autoriteit). Inspirerende reisliteratuur en een persoonlijke reisgids komen daarbij goed van pas. In het drieluik Intimiteit-Identiteit-Autoriteit vind je een boeiende beschrijving van de route en de Reisgids bij het drieluik wijst je de weg. Maak er met je huiskring of gemeente een groepsreis van en ga op weg naar je bestemming!

 

Beschrijving

Start vandaag met het lezen van het boek: ‘Intimiteit.’ Boek 1/3.

Alle drie de onderwerpen worden tijdens de training behandeld. Het zijn handzame, relatief dunne boekjes die makkelijk te lezen zijn. Ze zijn de basis van alles wat we leren tijdens de training.

Wij raden je aan alle drie de boeken te lezen tijdens de training. Beginnend met: ‘intimiteit’, daarna ‘identiteit’ en te eindigen met ‘autoriteit.’

Je hebt een tijdsspanne van twee essentials de tijd om het boek uit te lezen

 

Bestel hier het boek: ‘Intimiteit’ Jan Pool

Bestel hier: ‘Intimiteit-Identiteit-Autoriteit Drieluik’ Jan Pool

Terug