Liefhebben omdat je geliefd bent

Essential 2 Love & Impact training

Training video terugkijken

Onderwijs

ONDERWIJS 1: Gedreven door liefde

Elkaar liefhebben, zoals Jezus ons liefheeft, is de opdracht vanuit Gods Woord. Je zou denken: “Onmogelijk!” Maar God denkt daar toch anders over. Hij heeft jou uitgekozen om deze boodschap van liefde overal om ons heen uit te dragen. Wij zijn daarvan Zijn vertegenwoordigers! Hij heeft jou alles gegeven zodat jij in staat bent mensen een levende, mogelijk eerste, meest reële ontmoeting met Jezus te geven.

Lees verder

ONDERWIJS 2: Identiteit

Ben ik nu een zondaar, waardoor ik niet in Gods aanwezigheid kan komen, of ben ik nu geliefd? Is God nu een oordelende, strenge God, of houdt Hij van mij? Dat God goed en liefde is kan ik nog wel geloven, maar of Hij mij wil gebruiken? Nee toch? Wat als dat wel zo was? Wat als God zoveel van jou houdt dat Hij heel dicht bij jou wil zijn, dat Hij jou nieuw gemaakt heeft en jou wil gebruiken tot de uitbreiding van Zijn Koninkrijk? Laat ons samen op reis gaan, een reis van sterven en leven.

Lees verder

Groepsopdrachten

Doel

Ontdekken wat een natuurlijke manier voor jou is om contact te leggen met mensen.

Ga naar de opdracht

Doel

Leren een connectie te leggen van een algemeen onderwerp van waaruit je spreekt met iemand naar Gods waarheid, om van daaruit iets aan de ander mee te geven.

Ga naar de opdracht

Thuisopdrachten

Doel

Kijken hoe je de komende weken mensen lief gaat hebben met impact. Door je leven te delen, naast mensen te staan en een echte en oprechte connectie te maken.

Ga naar de opdracht

Doel

Bewustwording van datgene wat er om je heen gebeurt, zodat je aansluiting vindt bij een persoon.

Ga naar de opdracht

Doel

Gods Koninkrijk vertegenwoordigen door proactief te handelen vanuit Zijn liefde.

Ga naar de opdracht

Doel

Bewustwording van wat God in jouw leven heeft gedaan en het effect daarvan in jouw leven.

Ga naar de opdracht

Doel

Openbaringen van God ontvangen over jouw leven en de reis die je maakt met Love & Impact, door het lezen van de leesplannen in je eigen tijd met God.

Ga naar de opdracht

Leesplannen

Beschikbaar in YouVersion App. Heb je de App nog niet? Download deze dan hier.

E2 L4 Identiteit