Thuisopdracht 3: Boekentip: 'Identiteit'

Doel

Verdieping in de onderwerpen: Intimiteit, identiteit en autoriteit door de boeken van Jan Pool hierover te lezen.

Boekentip: ‘Identiteit’ Jan Pool

Ook te bestellen als drieluik: ‘Intimiteit-Identiteit-Autoriteit Drieluik’ Jan Pool

 

Context

Identiteit: Worden wie je bent

Een gezonde identiteit ontwikkelt zich in een klimaat van intimiteit met God. Dicht bij Hem leer je dat je tevreden mag zijn met jezelf. Je ontdekt wat je kunt en je weet wat je niet kunt, wie je bent en wie je niet bent. Dat geeft rust.

 

Iedereen wordt als origineel geboren, maar veel mensen sterven als kopie. Dat is echter niet de bedoeling! God wil dat jij jezelf bent, want Hij heeft jou een unieke identiteit gegeven. Je hemelse Vader wil dat je de beste versie van jezelf wordt.

 

Misschien zijn er op dit moment twee versies van jou: de ene, zoals God je bedoeld heeft en de andere, zoals je vandaag bent. Je werkelijke identiteit kan zelfs diep verborgen liggen. Soms mis je de moed om jezelf te zijn doordat je pijnlijke dingen hebt meegemaakt. Of misschien moet je je ware ik nog ontdekken. God wil je helpen om je identiteit te vinden. Het is nooit te laat om te worden wie je bent!

 

Drieluik: Ga op weg naar je bestemming!

Jij bent gemaakt voor een doel, een speciale bestemming. Je Schepper nodigt je uit voor een ontdekkingsreis die bestaat uit drie etappes: vriendschap met de Vader (intimiteit), weten wie je bent in Christus (identiteit) en leven door de kracht van de Heilige Geest (autoriteit). Inspirerende reisliteratuur en een persoonlijke reisgids komen daarbij goed van pas. In het drieluik Intimiteit-Identiteit-Autoriteit vind je een boeiende beschrijving van de route en de Reisgids bij het drieluik wijst je de weg. Maak er met je buddy, huiskring of gemeente een groepsreis van en ga op weg naar je bestemming!

 

Beschrijving

Start vandaag met het lezen van het boek: ‘Identiteit.’ Boek 2/3.

Alle drie de onderwerpen worden tijdens de training behandeld. Het zijn handzame, relatief dunne boekjes die makkelijk te lezen zijn. Ze zijn de basis van alles wat we leren tijdens de training.

Wij raden je aan alle drie de boeken te lezen tijdens de training. Beginnend met: ‘intimiteit’, daarna ‘identiteit’ en te eindigen met ‘autoriteit.’

Je hebt een tijdsspanne van twee essentials de tijd om het boek uit te lezen

 

Bestel hier het boek: ‘Identiteit’ Jan Pool

https://arrowz.org/product/identiteit

 

Bestel hier: ‘Intimiteit-Identiteit-Autoriteit Drieluik’ Jan Pool

https://arrowz.org/product/drieluikpakket-van-jan-pool-met-gratis-reisgids/

Terug