Thuisopdracht 2: Leesplannen Gods Koninkrijk & Genees de zieken

Doel

Openbaringen van God ontvangen over jouw leven en de reis die je maakt met Love & Impact, door het lezen van de leesplannen in je eigen tijd met God.

 

Context

Gods Koninkrijk

Het Koninkrijk van God … Wat is dat nu eigenlijk? En is dat al voor vandaag, of komt het pas wanneer Jezus terugkomt? En waarom genezen zieken bijvoorbeeld soms wel en soms niet? En waarom ‘breekt het Koninkrijk’ vaak niet door? Dat zijn vragen die we misschien allemaal al wel gehad hebben, maar die niet zo eenvoudig te beantwoorden zijn. Laten we samen op zoek gaan naar antwoorden op deze vragen.

 

Genees de zieken

Bidden voor genezing is een gevoelig onderwerp. We kunnen het alleen niet vermijden, omdat we blijvend met ziekte geconfronteerd worden. Natuurlijk willen we dat God geneest, maar waarom zien we er zo weinig van? Hoe moet ik hiermee omgaan vanuit Gods Woord en de relatie met Hem? Wat mag ik van Hem verwachten en wat verwacht Hij van Mij? Mijn kijk hierop werd veranderd, toen ik een eerste wonder zag!

 

Beschrijving

Begin de dag dagelijks met een rustig moment met God. Lukt het niet als eerste moment van de dag? Plan dan een moment in je agenda en zet deze tijd apart om samen met Papa God te zijn. Wees ervan bewust dat dit moment jouw meest belangrijke moment van de dag is! Zonder je af en zet alle afleidingen uit. Laat deze tijd door niets en niemand roven! Laat je inspireren en laat vooral Hem tot je hart spreken, door het lezen en luisteren van de overdenking en het lezen van de Bijbelteksten.

 

Stel jezelf telkens de volgende vragen:

  • Wat zegt dit over God?
  • Wat zegt zit over mij?
  • Wat wil God vandaag tot mij spreken?

Klik hieronder voor beide luisterplannen in youversion bible.

Heb je de youversion bible nog niet, download hem dan hier.

E4 L7 Gods koninkrijk
E4 L8 Genees de zieken