Thuisopdracht 3: Boekentip: 'Autoriteit'

Doel

Verdieping in de onderwerpen: Intimiteit, identiteit en autoriteit door de boeken van Jan Pool hierover te lezen.

Boekentip: ‘Autoriteit’ Jan Pool

Ook te bestellen als drieluik: ‘Intimiteit-Identiteit-Autoriteit Drieluik’ Jan Pool

 

Context

Autoriteit: Doe grote dingen voor God! 

Autoriteit hoort bij het christelijke leven. Het is belangrijk te weten dat God van je houdt en je een unieke identiteit heeft gegeven, maar zonder geestelijke autoriteit kun je jouw taak in het leven niet vervullen. Je roeping is in principe een onmogelijke opdracht, maar door de autoriteit die je in Jezus hebt, wordt het onmogelijke mogelijk.

 

Wandelen in Gods kracht is het voorrecht van iedere gelovige. Je beschikt over koninklijke autoriteit waarmee je allerlei persoonlijke problemen kunt overwinnen. En daar stopt het niet bij! Door de heilige Geest ben je ook in staat om anderen dichter bij God te brengen en zijn Koninkrijk zichtbaar te maken op aarde. Ontdek dus je autoriteit en doe grote dingen voor God!

 

Drieluik: Ga op weg naar je bestemming!

Jij bent gemaakt voor een doel, een speciale bestemming. Je Schepper nodigt je uit voor een ontdekkingsreis die bestaat uit drie etappes: vriendschap met de Vader (intimiteit), weten wie je bent in Christus (identiteit) en leven door de kracht van de heilige Geest (autoriteit). Inspirerende reisliteratuur en een persoonlijke reisgids komen daarbij goed van pas. In het drieluik Intimiteit-Identiteit-Autoriteit vind je een boeiende beschrijving van de route en de Reisgids bij het drieluik wijst je de weg. Maak er met je huiskring of gemeente een groepsreis van en ga op weg naar je bestemming!

Beschrijving

Start vandaag met het lezen van het boek: ‘Autoriteit.’ Boek 3/3

Alle drie de onderwerpen worden tijdens de training behandeld. Het zijn handzame, relatief dunne boekjes die makkelijk te lezen zijn. Ze zijn de basis vooralles wat we leren tijdens de training.

Wij raden je aan alle drie de boeken te lezen tijdens de training. Beginnend met: ‘intimiteit’, daarna ‘identiteit’ en te eindigen met ‘autoriteit.’ Je hebt een tijdsspanne van twee Essentials de tijd om het boek uit te lezen.

 

Bestel hier het boek: ‘Autoriteit’ Jan Pool

Bestel hier: ‘Intimiteit-Identiteit-Autoriteit Drieluik’ Jan Pool

Terug