Thuisopdracht 4: Woorden van kennis

Doel

Openbaringen van God ontvangen over jouw leven en de reis die je maakt met Love & Impact, door het lezen van de leesplannen in je eigen tijd met God.

 

Context

Woorden van kennis

De gave van ‘woorden van kennis’ is misschien wel een beetje een ondergeschoven kindje onder de gaven van de geest. Je leest er eerlijk gezegd ook niet veel over in de Bijbel. Waarom weet ik niet, maar wat ik wel weet, is dat het een van de krachtigste en mooiste Geestesgaven is. Het opent deuren die voorheen gesloten leken. En als een soort ripple-effect leidt het vaak tot meer. God wil jou deze gave geven en jou daarmee tot zegen van de ander laten zijn. Open dus nog vandaag de app en start met lezen in jouw ontmoeting met de Vader.

 

Beschrijving

Begin de dag dagelijks met een rustig moment met God. Lukt het niet als eerste moment van de dag? Plan dan een moment in je agenda en zet deze tijd apart om samen met Papa God te zijn. Wees ervan bewust dat dit moment jouw meest belangrijke moment van de dag is! Zonder je af en zet alle afleidingen uit. Laat deze tijd door niets en niemand roven! Laat je inspireren en vooral Hem tot je hart spreken door het lezen en luisteren van de overdenking en het lezen van de Bijbelteksten.

Stel jezelf telkens de volgende vragen:

  • Wat zegt dit over God?
  • Wat zegt dit over mij?
  • Wat wil God vandaag tot mij spreken?

 

Heb je de YouVersion Bible nog niet, download hem dan hier of lees de leesplannen in je browser.

Wil je meer weten over de auteur van dit leesplan en je laten training in profetie en de gaven van de Geest, kijk dan eens op nataniel.nl

Terug
E5 L9 woorden van kennis