Relatie en nazorg

Essential 6 Love & Impact training

Training 6 terugkijken

Onderwijs

ONDERWIJS 1: Relatie en nazorg

Elke dag ontmoeten we mensen: op ons werk, onze buren, in de winkel, op straat, enzovoort. Soms hebben we de mogelijkheid om van Jezus te getuigen, en soms mogen we iemand tot de Heer leiden. Als dat het geval is, dan bestaat het gevaar dat we denken dat onze “taak” erop zit. Maar niets is minder waar: dan begint het pas. Het is onze opdracht mensen lief te hebben met de liefde waarmee Jezus ons lief heeft. Het gaat daarbij niet om mensen te bekeren, maar om discipelen te maken. Wij zijn een voorbeeld zoals Jezus een voorbeeld was van de relatie met Zijn Vader. Het is dus een relatiegericht proces. Ontdek hier hoe je dat proces kan aanvangen.

Lees verder

Groepsopdrachten

We zijn een tijd lang samen op pad geweest en zijn meer gaan groeien in wie we zijn in Christus door meer tijd met Hem door te brengen en verder te ontdekken wie Hij werkelijk is en wat Hij aan ons gegeven heeft. Het belangrijkste is, denk ik, dat we Hem beter hebben leren kennen en wij meer bereidwillig zijn geworden om beschikbaar te zijn voor Hem.

Ga naar de opdracht

Thuisopdrachten

Doel

Vertrouwd raken met het voorbidden van het ‘zondaarsgebed’.

Ga naar de opdracht

Doel

Openbaringen van God ontvangen over jouw leven en de reis die je maakt met Love & Impact, door het lezen van de leesplannen in je eigen tijd met God.

Ga naar de opdracht

Leesplannen

Lees en luisterplan is beschikbaar in YouVersion App. Heb je de App nog niet? Download deze dan hier.

E6 L10 Hoe leid ik iemand tot Jezus