LOVE & IMPACT

Een nieuwe beweging van God laait opnieuw op. Mensen die in beweging komen en effectief impact hebben op steden en naties in de wereld, door uit te delen van de liefde en kracht van het Evangelie van Jezus Christus.

Love & Impact mobiliseert en traint christenen die impact willen hebben en die de liefde van Jezus uitdragen. Love & Impact is een levensstijl van continu situaties en contacten gebruiken om iets van Gods genade uit te delen, tot eer van Hem!

LOVE & IMPACT

We ervaren dat we mensen op een goede manier mogen toerusten zodat we samen Jezus mogen delen, overal waar we gaan. Dit is niet een eenmalige evangelisatieactie, maar een levensstijl van een volgeling van Jezus. Wij zien dat we als kerk van Christus hierin nog een grote stap te maken hebben.

 

Hiervoor hebben we heel praktisch studiemateriaal ontwikkeld. Een groot evangelisatie-event kan een ontzettend krachtige fellowship zijn; daarnaast is het van belang dat je met een lokale groep ook daadwerkelijk uit gaat stappen om het dagelijks vertegenwoordigen van Jezus een onderdeel van je leven te maken. Dit leer je niet in twee dagen. Daarom is de Love & Impact training gericht om je ervaren te maken in het dagelijks getuigen zijn van Jezus’ liefde!

Kosten

 

De training is op basis van vrijwillige bijdrage. Voor de benodigde boeken vragen we een bedrag van €22,- (Love & Impact werkboek) en €30,- (boekenserie Jan Pool). Lees meer over hoe jij kunt meehelpen in de ondersteuning van de kosten voor jouw training én de training voor een ander mogelijk te maken.

SPREKERS

Hans Savert

Hesli Nataniël

Rogier Andes

Ludwig Swinkels

Meer sprekers en de worship bands worden op een later moment bekend gemaakt.