Getuigenis Nicole5 min read

Onlangs heb ik dag 4 van de Pilot van de training LOVE & IMPACT gevolgd. In de ochtend kregen we onderwijs over profetie en vervolgens gingen we daar ook mee oefenen. Ik vond het een lastig onderwerp. Want wanneer weet je nou dat iets van God komt of van jezelf. Hierdoor kwamen er veel twijfels bij me naar boven. Na de oefeningen mochten we de spreker vragen of hij iets over ons wilde uitspreken. Ik vond het erg spannend en luisterde eerst met iemand anders mee waar hij over profeteerde. Daarna vroeg hij mij of hij bij mij hetzelfde mocht doen. Hij was nog maar net begonnen en ik werd al erg emotioneel omdat hij dingen benoemde die voor mij erg speelde op dat moment, die hij echt niet kon weten. Het was een hele bijzondere ervaring. Na de lunch zijn we in kleine groepjes naar buiten gegaan om te oefenen met uitstappen in Geloof. Samen met iemand anders heb ik twee meiden aangesproken in en restaurantje die gezellig met elkaar aan het praten waren. Het was heel bijzonder om hen te mogen bemoedigen. Er is veel gebeurd tijdens deze dag, ik werd geconfronteerd met mezelf en mijn twijfels en angsten. En vervolgens mocht ik ervaren hoe ik vanuit mijn eigen identiteit kan uitdelen van Gods liefde en een impact achter kan laten in het leven van iemand anders.

Een paar dagen na deze trainingsdag ging ik naar de kapper. Ik werd geholpen door een meisje en raakte met haar aan de praat. Ze vroeg mij van alles over wat ik in mijn dagelijks leven doe. Ik vertelde dat ik vrijwilligerswerk doe en dacht bij mezelf wat als ze er straks over doorvraagt? Wat ga ik dan zeggen?

Volgende deel

En helemaal vol en vervuld van Gods glorie liep ik daar de deur uit en kon ik bijna niet bevatten wat er zojuist was gebeurd. Ik wilde het liefst dansend en springend over straat gaan. Ik liep naar huis en toen gebeurde er halverwege nog iets heel bijzonders. Wil jij weten wat? Bekijk dan de volgende video.

Vorige deel Volgende deel

Hoe kwam het dat ik in mijn hele lichaam enthousiasme voelde stromen? Wat gebeurde er met mij vanbinnen?

Vorige deel Vorige deel

Op welke manier draagt de training hier aan bij?

Vorige deel