PARTNERS

SAMEN STERK

We werken samen met verschillende partners in Nederland. We vinden het belangrijk dat we met elkaar de handen ineen slaan. Zo staan we samen sterk en kunnen we Gods Koninkrijk zichtbaar maken.

De Bron Eindhoven

De Bron is de thuisgemeente van Ludwig en Heike en partner vanaf het eerste uur van de bediening. Dit is de thuisbasis van waaruit wij ons werk doen.

WEBSITE

Stichting Nehemia

Landelijke stichting vanuit de Vergadering van Gelovigen die in binnen- en buitenland zendelingen ondersteunt. Ze werven fondsen, netwerken, publiceren en coachen.

WEBSITE

Sport Studio Bagheera

Sportschool in Eindhoven. Een belangrijke partner omdat we hier kunnen sporten waardoor we in conditie blijven. Een ontmoetingsplek waar we met elkaar zweten maar ook kunnen getuigen.

WEBSITE

KINGDOMLIFE COLLEGE

Ludwig heeft hier een leiderschapstraining gevolgd. Sinds september 2018 is hij zelf ook docent op deze school waarin hij studenten mee neemt de straat op en ze de principes van Love & Impact leert.

WEBSITE

Stichting EBC Int.

Landelijke netwerkclub van christelijke ondernemers en evangelisten.

WEBSITE

Stichting Cephas

Stichting Cephas geeft financiele steun aan projecten in binnen- en buitenland. In Nederland richten ze zich vooral op werk met jongeren in de breedste zin van het woord.

WEBSITE

Jima Bloemist Geldrop

Hier kunnen we altijd terecht om een bosje bloemen te halen om iemand een hart onder de riem te steken.

WEBSITE

Ontwerp

Mike heeft deze website ontworpen en ontwikkeld samen met het website team. Met zijn creativiteit is hij van grote waarde voor Crowns.

WEBSITE

NATANIEL MINISTRIES

Binnen Love & Impact is Hesli een belangrijke partner. Zowel in het onderwijs als in het werk op straat is hij van grote waarde.

WEBSITE