PARTNERS

SAMEN STERK

We werken samen met verschillende partners in Nederland. We vinden het belangrijk dat we met elkaar de handen ineen slaan. Zo staan we samen sterk en kunnen we Gods Koninkrijk zichtbaar maken.

De Bron Eindhoven

De Bron is de thuisgemeente van Ludwig en Heike en partner vanaf het eerste uur van de bediening. Dit is de thuisbasis van waaruit wij ons werk doen.

WEBSITE

Stichting Nehemia

Landelijke stichting vanuit de Vergadering van Gelovigen die in binnen- en buitenland zendelingen ondersteunt. Ze werven fondsen, netwerken, publiceren en coachen.

WEBSITE

KINGDOMLIFE COLLEGE

Ludwig heeft hier een leiderschapstraining gevolgd. Sinds september 2018 is hij zelf ook docent op deze school waarin hij studenten mee neemt de straat op en ze de principes van Love & Impact leert.

WEBSITE

Power and Love

WEBSITE

Stichting Cephas

Stichting Cephas geeft financiele steun aan projecten in binnen- en buitenland. In Nederland richten ze zich vooral op werk met jongeren in de breedste zin van het woord.

WEBSITE

Coaching

OttoJagerCoaching coacht leidinggevenden (topmanagers, CEO’s, CFO’s, ondernemers) om hen te begeleiden op de diverse vraagstukken van het leiderschapsgebied; hoe kan ik zelf groeien als leider en hoe kan ik de mensen in mijn omgeving waar ik leiding aan mag geven in hun kracht zetten.

WEBSITE

Actor notarissen

Meesters in juridisch en fiscaal advies

WEBSITE

Ontwerp

Mike heeft deze website ontworpen en ontwikkeld samen met het website team. Met zijn creativiteit is hij van grote waarde voor Crowns.

WEBSITE

Stichting EBC Int.

Landelijke netwerkclub van christelijke ondernemers en evangelisten.

WEBSITE

Sport Studio Bagheera

Sportschool in Eindhoven. Een belangrijke partner omdat we hier kunnen sporten waardoor we in conditie blijven. Een ontmoetingsplek waar we met elkaar zweten maar ook kunnen getuigen.

WEBSITE

Jima Bloemist Geldrop

Hier kunnen we altijd terecht om een bosje bloemen te halen om iemand een hart onder de riem te steken.

WEBSITE

EBG Het Baken te Eindhoven

Evangelische Baptistengemeente Het Baken is ambassadeur van Love & Impact

WEBSITE